Понедiлок: ( ккал:1608; Б:72; Ж:41; У:198; )
1. Яйце пашот із хамоном та цільнозернове печиво
2. Салат із слабосолоним лососем та руколою
3. Філе індички по-французьки та кускус
4. Запечена курка з овочами на пару
5. Тальятеле у вершковому соусі з індичкою та білими грибами
Вiвторок: ( ккал:1594; Б:74; Ж:58; У:159; )
1. Скрембл із креветками та руколою
2. Сирники з ягiдним джемом
3. Теляча вирізка з картопляним пюре та сиром Пармезан
4. Салат "Цезар" з куркою та сиром Пармезан
5. Філе дорадо з бейбі морквою
Середа: ( ккал:1581; Б:70; Ж:67; У:128; )
1. Шоколадний браунi з ягодами та медом
2. Млинці цільнозернові з індичкою
3. Локшина соба з овочами та тигровими креветками у соусі теріякі
4. Сендвіч з куркою, свіжими овочами та сиром чеддер
5. Філе тунця з картоплею та овочами гриль
Четвер: ( ккал:1589; Б:74; Ж:53; У:198; )
1. Пишний омлет з зеленим горошком
2. Курячий бульйон з домашньою лапшою
3. Фузілі з яловичиною у соусі Болоньезе
4. Ciк холодного вiджиму
5. Булгур з овочами та запечене філе лосося
П'ятниця: ( ккал:1589; Б:77; Ж:64; У:171; )
1. Бургер з індичкою та сиром Чеддер
2. Салат з руколою, чері та хамоном
3. Запечена молода картопля та шашлички з курки
4. Кіш з куркою та грибами
5. Стейк лосося на подушці із зеленим горошком
Субота: ( ккал:1603; Б:75; Ж:66; У:179; )
1. Яблучний штрудель
2. Мелт із індичкою та сиром Чеддер
3. Кіноа та філе сібаса з пряними травами
4. Нарізка свіжих овочів та запечена індичка
5. Кукурудза-гриль та куряче філе зі спеціями
Недiля: ( ккал:1610; Б:72; Ж:69; У:183 )
1. Омлет із сиром гауда та баликом
2. Лаваш із сиром сулугуні та куркою
3. Спагеті та боли із індички під сирним соусом
4. Тушкована яловичина з овочами
5. Булгур з овочами та запечена яловичина