Понедiлок: ( ккал:1608; Б:72; Ж:41; У:198; )
1. Яйце пашот із хамоном на тості
2. Млинці з лососем та шпинатом
3. Тальятеле у вершковому соусі з індичкою та білими грибами
4. Курячий стейк з маслинами на подушцi зi свiжого шпинату
5. Салат із кальмаром та руколою
Вiвторок: ( ккал:1594; Б:74; Ж:58; У:159; )
1. Скрембл із креветками та руколою
2. Сирники з ягiдним джемом
3. Теляча вирізка з картопляним пюре та сиром Пармезан
4. Кукурудза-гриль та філе червоної форелі зі спеціями
5. Салат "Цезар" з креветками та сиром Пармезан
Середа: ( ккал:1581; Б:70; Ж:67; У:128; )
1. Шоколадний браунi з ягодами та медом
2. Салат із свіжими огірками та вугрем у кунжуті
3. Локшина соба з креветками та овочами
4. Сендвіч з куркою, крем-сиром та огiрками кiмчi
5. Ніжка кролика та овочi
Четвер: ( ккал:1589; Б:74; Ж:53; У:198; )
1. Омлет з зеленим горошком
2. Нарізка сезонних фруктів
3. Гречана каша з куркою у вершковому соусi
4. Стейк тунця на подушці зі свіжого шпинату
5. Спагеті Болоньєзе з яловичини
П'ятниця: ( ккал:1589; Б:77; Ж:64; У:171; )
1. Бургер з індичкою та сиром Чеддер
2. Салат із креветкою та авокадо
3. Запечена молода картопля та шашлички з курки
4. Стейк лосося на подушці із зеленим горошком
5. Салат "Цезар" з iндичкою та сиром Пармезан
Субота: ( ккал:1603; Б:75; Ж:66; У:179; )
1. Яблучний штрудель
2. Мелт із індичкою та сиром Чеддер
3. Яєчна локшина з кроликом та яйцем у соусі унагі
4. Філе дорадо зi спецiями з бейбі-морквою та броколі
5. Бiлий рис з тигровими креветками
Недiля: ( ккал:1610; Б:72; Ж:69; У:183 )
1. Омлет із сиром гауда та баликом
2. Брускета з сиром Філадельфія зі слабосоленим лососем
3. Паста з iндичкою у вершковому соусi
4. Тушкована яловичина з овочами
5. Булгур та рулетики з індички