Понедiлок: ( ккал:1603,2; Б:109,9; Ж:42,1; У:196,5; )
1. Шоколаднi млинцi з ягiдним джемом
2. Бургер з iндичкою та запеченним перцем
3. Куряче фiле по французськи та кус кус
4. Фаршированнi перцi з куркою
5. Салат Цезар з тигровими креветками
Вiвторок: ( ккал:1545,9; Б:100,9; Ж:64,6; У:145,8; )
1. Сирники з фундуком та шоколадом
2. Грибний крем-суп
3. Запечений батат та фiле качки
4. Запечений дорадо з зеленим горошком
5. Салат зi слобосоленим лососем
Середа: ( ккал:1498,1; Б:101,4; Ж:68,3; У:121,2; )
1. Французьский омлет з сиром та шинкою
2. Круасан зi слабосоленим лососем та сиром Фiладельфiя
3. Локшина соба з кроликом та овочами
4. Шашлички з курки та броколі з цвітною капустою
5. Салат з креветками та авокадо
Четвер: ( ккал:1559,5; Б:77; Ж:48; У:190,2; )
1. Млинцi з куркою та сиром
2. Фруктовий салат
3. Плов з куркою та iзюмом
4. Креветки на шпажцi з руколою
5. Фiле трiски з на подушцi з бейбi моркви
П'ятниця: ( ккал:1503,1; Б:101,4; Ж:62,8; У:166,4; )
1. Фрітатта з куркую та болгарським перцем
2. Лаваш з куркою та сиром
3. Паста "Болоньезе"
4. Стейк з тунця на подушцi зi свiжого шпинату
5. Салат з качкою та манго
Субота: ( ккал:1528,9; Б:124,4; Ж:60,6; У:126,6; )
1. Глазунья зi спаржею та помiдорами черi
2. Тарт з куркою та томатами
3. Стейк лосося та запечена картопля з броколi
4. Кальмар фарширований овочами
5. Салат з руколою ,авокадо та кедровими горішками з пармезаном
Недiлля: ( ккал:1517,5; Б:84,7; Ж:41; У:190,4; )
1. Сирна запiканка з родзинками та горiхами
2. Сендвiч з куркою та медово-гiрчичним соусом
3. Локшина з качкою та овочами в азiатському стилi
4. Запечений сiбас з кукурузою гриль
5. Салат з морепродуктами